اگرچه 70 درصد از مقدار نیکل به فولاد ضد زنگ می ریزد، اندونزی پتانسیل دیگری از نیکل را آزاد می کند.

May 31, 2023

آخرین اخبار شرکت اگرچه 70 درصد از مقدار نیکل به فولاد ضد زنگ می ریزد، اندونزی پتانسیل دیگری از نیکل را آزاد می کند.

اخبار جامع رسانه ها در 30 می 2023، استراتژی توسعه اقتصادی اندونزی منجر به صادرات کالاها، از نیکل گرفته تا زغال سنگ و طلا و مس می شود.

 

اندونزی صادرات سنگ معدن، به ویژه سنگ معدن نیکل را ممنوع می کند، و دولت فعالانه سرمایه گذاری خارجی را برای سرمایه گذاری در کارخانه های فرآوری و کارخانه های ذوب متقاعد می کند.این اقدام باعث افزایش ارزش ذخایر کالایی کشور می شود.

 

اگرچه 70 درصد از مقدار نیکل به صنعت فولاد ضد زنگ سرازیر می شود، نیازهای تولید باتری خودروهای الکتریکی (EV) نیز رو به افزایش است.انتظار می رود تا سال 2030 تقاضا برای باتری ها یک سوم کل تقاضای نیکل را تشکیل دهد، به ویژه زمانی که کشورهای سراسر جهان به دنبال کاهش انتشار کربن و دستیابی به اهداف انتشار خالص صفر هستند.

 

بنابراین، اندونزی متوجه شد که فرصت‌های اقتصادی عظیمی را فراهم می‌کند و متعهد به بهبود ظرفیت تولید زنجیره‌های تامین خودروهای الکتریکی است و به مرکز تولید باتری خودروهای الکتریکی تبدیل می‌شود.

 

01. ذخایر نیکل در اندونزی

 

اندونزی بزرگترین ذخایر نیکل جهان را دارد و تخمین زده می شود که دارای 21 میلیون تن باشد که حدود 22 درصد از ذخایر جهانی را تشکیل می دهد.این کشور همچنین با تولید 1 میلیون تن در سال 2021 بزرگترین تولید کننده فلز در جهان است.

استرالیا دومین ذخایر نیکل را دارد که حدود 20 میلیون تن است که 21 درصد از سهم جهانی را به خود اختصاص داده است.با این حال، این کشور تنها 160000 تن فلز در سال 2021 تولید کرد.

ذخایر نیکل برزیل 16 میلیون تن تخمین زده می شود، اما میزان تولید در سال 2021 حدود 100000 تن است.

 

02. ممنوعیت نیکل در اندونزی

 

اندونزی صادرات سنگ نیکل را برای اولین بار در سال 2014 ممنوع کرد و تولیدکنندگان را ملزم کرد تا نیکل اصلی را قبل از صادرات به اندونزی خالص کنند.

 

پس از کاهش کسری بودجه و تولید نیکل در سال 2016، دولت تا حدی این ممنوعیت را در سال 2017 کاهش داد و قصد دارد آن را در سال 2022 اجرا کند. در آن زمان اندونزی 9 کارخانه ذوب نیکل جدید ساخت.

 

در پایان، دولت این ممنوعیت را تا ژانویه 2020 پیش خواهد برد.

 

عمدتاً به این دلیل که سرمایه گذاران خارجی از چین شروع به سرمایه گذاری در زنجیره تامین نیکل اندونزی، به ویژه ساخت کارخانه ذوب کردند - هدف وزارت انرژی و منابع معدنی اندونزی این بود که تا پایان سال 2023 30 کارخانه ذوب داشته باشد. این یک جاه طلبی است. هدف - در سال 2016، تنها دو کارخانه ذوب در اندونزی وجود داشت و تعداد فعلی 15 کارخانه بود.

 

انتظار می رود صادرات نیکل در اندونزی در سال 2022 به 30 میلیارد دلار برسد که افزایش قابل توجهی از 1 میلیارد دلار در سال 2015 است. پیش بینی می شود تا سال 2025 نیمی از افزایش تولید جهانی نیکل را چین به خود اختصاص دهد.

 

با این حال، ممنوعیت سنگ معدن نیکل اتحادیه اروپا را بر آن داشت تا در سال 2019 به سازمان تجارت جهانی (WTO) مراجعه کند، سازمانی که معتقد است ممنوعیت اندونزی به طور ناعادلانه به صنعت فولاد ضد زنگ اتحادیه اروپا آسیب رسانده است.در نوامبر 2022، سازمان تجارت جهانی حکمی را برای اتحادیه اروپا صادر کرد زیرا ممنوعیت جاکارتا با قوانین تجارت جهانی مطابقت نداشت.اندونزی به این حکم اعتراض کرد.

 

حکم سازمان تجارت جهانی یک چالش مستقیم برای اندونزی است تا اطمینان حاصل کند که مواد خام معدنی آن در چین فرآوری می شود.دولت استراتژی بعدی عدم درخواست تجدیدنظر را اعلام نکرده است، اما امکان وضع مالیات سنگین بر صادرات مواد نیکل را نیز رد نمی کند.

 

تا سال 2023، دولت اندونزی مصمم است ممنوعیت صادرات سنگ خام را گسترش دهد سنگ معدن آلومینیوم در ژوئن 2023 ممنوع خواهد شد.

 

03. زنجیره تامین باتری خودروهای الکتریکی

 

ذخایر نیکل اندونزی این کشور را به عضوی ضروری در صنعت خودروهای الکتریکی جهانی تبدیل کرده است.هدف این کشور تبدیل شدن به یک مرکز جهانی خودروهای الکتریکی است.وزیر دریانوردی و سرمایه‌گذاری اندونزی، Luhut Binsar Pandjaitan، گفت که گفته می‌شود تولیدکنندگان خودروهای الکتریکی جهانی، از جمله تسلا و چین BYD (BYD)، در حال نهایی کردن معاملات سرمایه‌گذاری اندونزی هستند.هدف اندونزی تبدیل شدن به یکی از سه کشور اصلی تولید باتری خودروهای الکتریکی در جهان تا سال 2027 است.

 

علاوه بر این، به منظور تکمیل صنعت باتری مبتنی بر نیکل، کشور همچنان در حال توسعه پالایشگاه لیتیوم و تاسیسات تولید مواد آند است.از لحاظ تاریخی، کارخانه بویایی نیکل اندونزی، نیکل گرید 2 (نیکل/آهن خام) را تولید می کند، در حالی که تولید کاتد باتری به حداقل 99.8 درصد از نیکل سطح نیکل که حداقل 99.8 درصد دارد، نیاز دارد.

 

اندونزی با جمعیت 278 میلیون نفری نیز فرصت هایی را برای فروش وسایل نقلیه الکتریکی از موتور سیکلت تا خودرو فراهم می کند.چالش‌ها و فرصت‌های بزرگی که سرمایه‌گذاران با آن روبرو هستند شامل تحمل مصرف‌کننده و فقدان زیرساخت شارژ عمومی است.دولت هدف بلندپروازانه ای دارد و تا سال 2025، 2.5 میلیون کاربر خودروی برقی خواهد داشت.


مهمترین ویژگی های سرمایه گذاری خارجی در صنعت نیکل اندونزی

 

در سه سال پس از اجرای ممنوعیت صادرات نیکل، اندونزی قرارداد تولید باتری به ارزش بیش از 15 میلیارد دلار را با شرکت های فراملیتی مانند هیوندای و ال جی امضا کرده است.طبق شایعات، تسلا قصد دارد در اندونزی نیز توسعه یابد.


2020

BSAF آلمان قراردادی با شرکت معدنی Eramet فرانسه برای توسعه یک پالایشگاه متالورژی مرطوب نیکل و کبالت، از جمله کارخانه غوطه‌وری اسید فشار بالا (HPAL) امضا کرد.انتظار می رود این همکاری 2.6 میلیارد دلاری تا پایان سال 2023 تکمیل شود.

همچنین در سال 2020، دپارتمان سرمایه گذاری اندونزی و ال جی تفاهم نامه ای به مبلغ 9.8 میلیارد دلار برای سرمایه گذاری در کل زنجیره تامین خودروهای الکتریکی برای راه حل های انرژی ال جی امضا کردند.


2021

ال‌جی انرژی و گروه خودروسازی هیوندای در حال توسعه اولین کارخانه باتری در اندونزی با سرمایه‌گذاری 1.1 میلیارد دلاری هستند.پیش بینی می شود این تاسیسات دارای ظرفیت 10 گیگاوات ساعت (GWH) باشد.


2022

 

وزارت سرمایه گذاری اندونزی یادداشت تفاهمی با فاکسکان، گوگورو، آی بی سی و ایندیکا انرژی در زمینه تولید باتری، خودروهای الکتریکی و صنایع مرتبط امضا کرد.

 

Zhejiang Huayou Cobalt، Qingshan Holdings Group و China Molybdenum Corporation اولین دسته از بارش های هیدروکسید مخلوط نیکل را از بزرگترین مرکز ماشینکاری نیکل در سولاویس جنوبی، اندونزی تکمیل کردند.

 

شرکت معدنی دولتی اندونزی Aneka Tambang قرارداد چارچوبی را با Catl Group، بزرگترین تولید کننده باتری چین، برای همکاری در تولید خودروهای الکتریکی، بازیافت باتری و استخراج معدن نیکل امضا کرد.

 

ال جی انرژی یک کارخانه ذوب 3.5 میلیارد دلاری در جاوا مرکزی راه اندازی کرد.کارخانه ذوب قادر به تولید 150000 تن سولفات نیکل در سال خواهد بود.

 

شرکت اندونزیایی رودخانه Tamsui River Valley و شرکت کبالت Zhejiang Huayou و Ford Motor Corporation توافقنامه ای برای ساخت کارخانه بارش هیدروکسید (MHP) در جنوب شرقی استان سوراویشی امضا کردند.این کارخانه توانایی تولید 120000 تن هیدروکسید را خواهد داشت.شرکت اندونزیایی رودخانه Tamsui River Valley و شرکت کبالت Zhejiang Huayou نیز برای ساخت کارخانه ای با ظرفیت تولید 60000 تن در MHP توافق کردند.